Ambiano Teppan Yaki stolný elektrický plochý gril / 2000 W / čierny / ZÁNOVNÉ

Kód: AMTEPPYAC/ZANOVNI
Neohodnotené
Značka: AMBIANO
€59,90 –60 %
Ambiano Teppan Yaki stolný elektrický plochý gril / 2000 W / čierny / ZÁNOVNÉ
€59,90 –60 % €23,90
Skladem (3 ks)
Môžeme doručiť do:
3.5.2024
Hliníková grilovacia doska 47 x 26 cm s nepriľnavým povrchom - Rozmery 63 x 8,7 x 29,7 cm - Hliníkové výhrevné teleso - Jednoduché používanie - Nastavenie teploty max. 210 °C ...

Detailné informácie

Podrobný popis

Tento tovar patrí do kategórie B. Ide o tovar, ktorý bol krátko použitý na výstave alebo propagačnom podujatí. Tento tovar je 100 % funkčný a pripravený na okamžité použitie. Na tovar sa vzťahuje záruka 12 mesiacov. Tovar je zabalený v pôvodnom alebo náhradnom obale.


Ambiano Teppan Yaki Elektrický plochý stolový gril / 2000 W / čierny

Tento stolový gril nesmie chýbať na žiadnom servírovacom stole. Vytvoríte na ňom chutné grilované pokrmy, mäso, ryby aj zeleninu. Vďaka príkonu 2000 W a hliníkovej grilovacej doske s dostatočnými rozmermi 47 x 26 cm (Š x H) s nepriľnavou povrchovou úpravou ugrilujete mimoriadne dobré pokrmy.

Parametre

  • Stolný elektrický plochý gril
  • Ľahko sa čistí
  • Chladné dotykové rukoväte
  • 4 protišmykové nožičky
  • Ochrana proti prehriatiu
  • Hliníková grilovacia doska s rozmermi cca 47 x 26 cm (š x h) s nepriľnavou povrchovou úpravou
  • Hliníkové výhrevné teleso
  • Jednoduchá obsluha
  • Nastavenie teploty max. 210 °C
  • Odnímateľný termostat
  • Odnímateľná miska na odkvapkávanie oleja
  • Napájací kábel cca 90 cm
  • Farba čierna
  • Rozmery 63 x 8,7 x 29,7 cm (š x v x h)
  • Hmotnosť približne 1,95 kg
  • Hmotnosť balenia 2,5 kg

Obsah balenia

  • Stolný elektrický plochý gril Ambiano Teppan Yaki / 2000 W / čierny

Dodatočné parametre

Kategória: Elektrické
Záruka: 12 měsíců
Hmotnosť: 2.5 kg
Farba: Čierna
Napájací kábel: 90 cm
Stav: Zánovné
Typ povrchu: nepriľnavý povrch
Typ povrchu grilu: Ploché
Výrobca: Ambiano
Teplota: 210 °C
Napájanie: 2000 W
Materiál povrchu grilu: Hliník

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: